2 kg granny stripes

t6

t3

t1

t4
t5

Efter 2 år og et par måneder er mit granny stripes tæppe endelig færdig. Ideen til tæppet kom fra Tusindfryd tilbage i 2010. Det var faktisk også Wenche, der lærte mig at hækle til blogtræf i Silkeborg i foråret 2010. Og det endda samtidig med at hun havde min lille Luna på et par måneder på armen, så jeg kunne holde hæklenålen nogenlunde lige, tage ind og ud og tælle masker. Hvad Wenche på de to år ikke har hæklet af granny stripes tæpper, kan jeg ikke holde styr på. Hun har i hvert fald været meget hurtigere end mig – men nu er mit færdig og det er en fed fornemmelse.

Jeg har kantet mit med en fastmaske kant i sort, da jeg synes det er en pæn afslutning, som også skjuler alle enderne på en pæn måde. Tæppet er dejlig stort, men skulle jeg en anden gang kaste mig over et nyt tæppe, ville jeg vælge uld på grund af varmen og vægten. Og tænk jeg har mange gange drømt om et zigzag tæppe mens jeg hæklede derudaf… det er nu engang dejligt afslappende hæklearbejde at hækle tæpper

 

12 Responses to “2 kg granny stripes”

 1. Wauw – hvor er det lækkert Mette! ;o)

 2. Tak Pia! Jeg er også rigtig glad for det og ligger under det lige nu ;)

 3. Super flot – og sejt at du er blevet færdigt med det -jeg har endnu lang vej endnu.

 4. Ih det er bare SÅ fint.
  Al tiden værd og kan lige forestille mig den skønne følelse det er at være færdig med et langtidsprojekt :-)

 5. Hver gang jeg ser er tæppe får jeg virkelig lyst til at lave et til vires sofa. Tror sku snart jeg køber garn til et. Bare fordi.
  Dit tæppe er virkelig blevet så smukt. Som sagt før, er jeg helt vild med dit farvevalg.

 6. Hvor det bare blevet flot Mette og hvor bliver lille Luna altså stor :-)

 7. Flot tæppe Mette! Og Luna er jo den fødte model :)

 8. Hej Camilla!
  mange tak, det føles som en hel sejr at være færdig :) Hvor langt har du mon igen?

 9. Tak!! Nemlig Jonna, det er næsten som at skrive speciale eller sådan noget :)

 10. Hej Josefine,
  det er da nu du skal købe garn, så du kan komme godt i gang.
  eller så skal du vente til du engang skal på arbejde igen, det er sådan et godt kreativt projekt, når man gerne vil lave noget, men ikke lige orker at tælle masker og montere små øjne :)

 11. Hej Trine,
  tak skal du have! Og ja, hun er slet ikke så lille mere :)

 12. Oh yes Liza, hun er en lille linselus :)

Leave a Reply