Armbånd a la Louise Kragh og Zpaghettikurv

aarmbaand

I weekenden har jeg leget med keramik perler og læder. Perlerne har jeg købt ved Perleuniverset.dk, som har mange lækre ting og hurtig levering. Inspirationen til armbåndet er selvfølgelig fra Louise Kragh.

Her til aften har jeg hæklet en kurv af min Zpaghetti rest fra hængekurven, men jeg kan ikke helt bestemme mig for om den burde være smallere og højere eller om proportionerne er ok. Den er tænkt som en indflyttergave, hvor jeg vil fylde den med lidt lækkerier og så kan den jo bagefter bruges som brødkurv osv. Men måske den så bør være højere i kanten? Hm, tror egentlig godt jeg ved hvad svaret er, var bare lige så stolt af mit 45 min projekt at jeg ikke orker at pille op her til aften…

12 Responses to “Armbånd a la Louise Kragh og Zpaghettikurv”

 1. Hvor er det bare lækkert det armbånd. Hvad har du brugt til at lukke det med?

 2. Hvor er det bare fint…:) God ide – så man lidt billigere have en masse fine at skifte imellem…:)

 3. Tak skal i have :)
  Jeg har bare brugt en trykknap til at lukke med, læderet er ikke så lækkert tyk som de rigtig, så man kan godt bruge dem til stof.
  Jeg tror jeg laver en give away når jeg har modtaget de næste stjerner jeg har bestilt, så hold øje hvis i har lyst til at være med :))
  Kh Mette

 4. Hej Mette!
  Hvor er det bare et flot armbånd. kan man bestille et?
  Knus Trine

 5. Aj, hvor er det et fedt armbånd Mette! Det er virkeligt flot :-)

  Æv, at kurven ikke lige var som du ønskede i første forsøg. Men hold da op du har da haft fat i lynnålen, så hurtig du har lavet den.

  Er nedtællingen til ferien ikke i fuld gang hjemme hos jer? ;-)

  Knus Gitte

 6. Hej Gitte
  Du kan tro nedtællingen er i gang, jeg er SÅ klar til ferie!!!
  Ved du hvad, det går faktisk ret hurtigt i det der zpaghetti frem for nål 3 og jeg har allerede lavet kurven om, den er meget bedre nu, men det kan du se lige om lidt!
  Knus

 7. Ja, det bliver dejligt…vi starterpå mandag efter 3 ugers ferie og hvor har jeg bare virkeligt nydt det. Det har været skønt at få afstand fra den skemalagte hverdag.

 8. Indflyttergaven var et hit og modtageren blev meget glad for den. Jeg er meget imponeret :-)

 9. Hej Betina :)
  Tak, det er jeg glad for! Og tak for fantastisk mad, i dag kunne jeg også godt spise 2 creme bruleer ;o)

 10. Tak skal i have alle sammen :)
  Garnet er fra Yarnfreak, men jeg tror ikke det er på deres hjemmeside, men det er så fint med de smalle striber. Tror jeg er nødt til at købe et nøgle mere til mig selv igen.

  @Simone, det er lidt en kombination af en masse opskrifter jeg fandt på nettet og så med mine egne ændringer fordi det ikke rigtig passede. Hver gang jeg har fuldt en Zpagetti opskrift har jeg måttet ændre på dem, men jeg tror det har meget med elasticiteten af garnet og ens hæklefasthed at gøre. Men jeg har bare hæklet en cirkel til den passende størrelse, fm i yderste led og så fastmasker så højt op som jeg havde garn. Derefter lavede jeg de to hanke ved at springe nogle masker over med en lm-række og så bare fm rundt igen – hvis det giver mening :)
  Men ellers var nogle af de kombinerede opskrifter jeg kiggede på fra Yarnfreaks egen sige og fra Karamellas (Camillas egen side).

 11. Sikke et fint armbånd, er helt vild med pastelfarven – er det nogle du sælger? Kunne da godt bruge sådan et fint et :)
  - og tak for kommentaren hos mig, håber du har lyst til at følge med…

 12. Hej Anita,
  det vil jeg rigtig gerne. vi kan sagtens finde ud af noget med armbåndet engang, du siger bare til :)
  Ha en god aften.
  Mette :)

Leave a Reply