Blå pingvin dukkelift

d2

Jeg har syet en dukkelift magen til Noahs på bestilling og netop hørt fra modtageren, at den er godkendt :) Tænk en lille pige skal have en julegave som jeg har lavet, det er lidt skørt og meget skønt!!

Liften er ca. 40 cm indvendig, så den passer til de fleste dukker eller bare til en masse små bamser. Den orange blomst syede jeg ikke på, men lagde ved, da det ikke var aftalen. Jeg synes bare den pynter så fint og matcher de små pingviner godt.

Luna får en dukke i julegave, så jeg skal have lavet en lift til hende i julegave også…sammen med det dukketøj jeg er ved at strikke og sy – man skal aldrig gå ned på projekter eller udstyr!

3 Responses to “Blå pingvin dukkelift”

  1. Fantastiske værker fra din hånd, som altid!
    Det lyder meget spæende med dukketøj, jeg skal vist lige låne lidt mønstre på fredag, for hvis jeg kan nå det, ville det være perfekt som gave til Alberte.

  2. Hvor er den bare rigtig fin – er det en du har syet efter et mønster?

  3. Hej josefine! Tak :) det kan vi nemt finde ud af, men mønstret er så dårligt skrevet, så finder lidt på hen af vejen ;)

    Hej Camilla, tak :) du kan se linket til mønstret inde under det andet indlæg, købte det ved miras dukketøj på nettet.

Leave a Reply