Blogtræf

Jeg har haft en skøn dag i godt selskab i Århus til blogtræf :) Louise og Cille havde arrangeret det så fint og det var så dejligt at vi fik lov til at holde det i Cupcakefabrikken – så fik jeg nemlig også set den og brugt lidt penge. Julia har nogle skønne billeder af dagen, så kig ind til hende og bliv misundelig på de fine kager ;o) Tak til alle der havde kager med, desværre fandt jeg aldrig ud af hvem der havde lavet den fantastiske chokolade kage med snask på, den opskrift kunne jeg nemlig godt tænke mig!

Vi fik en rigtig flot goodiebag med skønne gaver i: denne rice pung, papir (noget af det på det øverste billeder, resten byttede jeg mig til), knapper, kagepynt, strygemærker og blade. Hvis der er nogle der mangler det nye Boligliv, så sig til, jeg havde det nemlig i forvejen :) Tusind tak til alle sponsorerne!

Jeg havde planlagt at købe bogstaverne, men kunne simpelthen ikke stå for udstikkerne i værktøjsform.

De var til drengen med den imponerende byggemarkeds-reklame-samling, som vi flittigt bruger til godnatlæsning – ‘Det er en stiksav, det er en bajonetsav…’

Jeg byttede mig til lidt fint stof og vi fik snakket en masse om teknikker, stoffer og hækling, og vi kunne bekræftt hinanden i, at det er ok at være samler og have 1000 projekter i gang på engang :)

Som fx min korsstingspude i harlekintern, som måske er færdig når Noah flytter hjemmefra. Medmindre jeg ombestemmmer mig og laver en nålepude…

Herhjemme havde alle fået en ordenlig lur og Noah havde fået lavet lidt flere seje drengearmbånd – stadig ingen til mig :(

Tak for i dag til alle der var med, jeg glæder mig allerede til næste gang vi ses!

13 Responses to “Blogtræf”

 1. Oven på min meget travle arbejdsdag, bliver jeg da bare endnu mere ærvelig over at have været på job, og ikke til blogtræf.
  Dejlige billeder, og dejlige ting du har fået med dig hjem.
  Det boligliv, vil jeg gerne låne, har ikke købt et denne gang.
  De bedste hilsner Josefine

 2. Hej Mette

  Det var rigtigt hyggeligt at møde dig i dag og jeg ser fra til at følge din blog.

  Chokoladekage med snask var lavet af Anna Banana Butterhair

  Camilla

 3. Det ser godt nok ud som om, at det har været en god dag. Det var også bare rigtig hyggeligt sidste år, så jeg ærgrer mig over ikke at være med igen. Skal du til festival? Så kan det jo være vi ses;)

 4. Hehe – jeg lurer lige med hos dig – for den chokoladekage var ikke fra denne verden… Kom-kom chokolade-dame; ud med sproget…

  Tak for en hyggelig dag, der gik alt for stærkt; vi nåede vist ikke rigtig at få snakket, vel? Kendte ikke din blog – så nu er jeg lige hoppet på som fast læser; hyggeligt… Har lige lidt der skal læses!!

  Klem Louise

 5. Hehe… Det lyder som min kage :) Jeg har lovet nogle af de andre at der kommer en opskrift på bloggen senere så hold øje med :)

 6. Tusind tak for i går – det var så hyggeligt. Dejligt at vi nåede at snakke lige på falderebet…

 7. Hej Josefine!
  Ja, det var altså også ærgerligt du ikke kunne komme med, bladet er hermed reserveret til dig :)

  Hej Camilla
  Åh tak for tippet om kagen, jeg kan se at Anna salv har svaret nu også – dejligt – for den skal helt sikkert afprøves. Selv tak for i går, jeg synes også det var rigtig hyggeligt at møde dig.

  Hej Anne
  det var bare en super dag med picnic på fortovet, det er da lidt cool! Nej, jeg skal ikke til festival, men måske ser jeg dig nede i byen eller ved Noahs børnehave i skoven…så husk at opføre dig pænt når du går forbi skovhuset ;o)

  Hej Louise
  Selv tak for en hyggelig dag. Og ja vi nåede ikke lige at snakke så meget, men jeg fik ansigt på dig og glæder mig til at følge dit projekt! Og se vi fandt frem til chokolade damen :o))

  Hej Anna
  Du kan tro jeg holder øje!!! Og jeg skal nok minde dig om opskriften, hvis du skulle glemme… :o)

  Hej Karina!
  Ja, tak for i går, det var hyggeligt at møde dig igen og jeg er også glad for vi lige nåede at snakke inden vi skulle hjem. Jeg håber snart spændingrne i skuldrene er væk, så du kan få strikkepindene frem! Vi skrives ved!

  Kram Mette

 8. Dejlige ting du kom hjem med – og det lyder som en skøn skøn dag.. Er så ærgelig over at årets eneste ud af huset ferie lige præcis gik fra i lørdags.. Ville så gerne ha’ hygget med jer..:)
  Må være med næste gang..;)
  Kh Anne – som da vist må holde øje med den chokoladekage

 9. Hej Mette

  Rigtig mange gange tak for sidst. Jeg har også skrevet til dig inde hos mig :o)

  Kh. Lone

 10. Hej Mette. Hvor ser det bare ud til at have været en helt fantastisk dag. Ærgerligt jeg ikke kunne deltage alligevel, for ville da gerne ha’ snakket med dig denne gang, når nu det glippede sidst:)

 11. Tak for din hilsen og tak for en rigtig god dag.

 12. Selv tak, jeg var så glad for at læse at i havde haft en super dag i Århus :)

 13. Hej Malene
  Ja det var ærgerligt at den dumme migræne kom i vejen, jeg havde nemlig også luret at du kom. Men altså så må det blive næste gang, ik?!

Leave a Reply