Elsebeth Gynther vs. Lego Ninjago = glad dreng

nl

Sent tirsdag aften blev jeg færdig med Noahs Ninja dragt – med det resultat at jeg var meget træt onsdag morgen. Men jeg havde besluttet, at den skulle være færdig onsdag, sådan at jeg med god samvittighed kunne tage til Metallica koncert \../

Bukserne er syet efter mit mini krea mønster, og jakken er fra Elsebeth Gynter bogen. Jeg synes det passede perfekt med detaljere på skuldrene. Jeg har tilføjet bindebåndene, for det har drengen i den før omtalte video.

Det hele er syet i lagenlærred, som egner sig rigtig godt. Min oprindelige ide var joggingstof, men så var jakken aldrig blevet så fin, så det var bare heldigt, at jeg ikke kunne finde joggingstof i den rigtige grønne farve. Farven er rigtig flot og mest som på det nederste billede, den er lidt svær at fange. Bagpå har jeg applikeret N-O-A-H med ‘Ninjago-skrift’. Bæltet er også lagenlærred, men med et lag mellemtykt vliseline for at gøre det fast. Jeg har kantet med lysegrønne stikninger og pyntet med nogle strygemærker, som jeg har haft liggende i mange år.

Resultatet er meget bedre end jeg håbede på, især fordi det er syet og klippet lidt på slump. Noah elsker den og har boet i den siden – han var dog først lidt skuffet fordi der ikke var sådan nogle holdere til hans svær, men nu har han fundet ud af at stikke dem ned i bæltet og så er det glemt igen.

Som hovedbeklædning ville jeg lave et trekantstørklæde med et N på, men det nåede jeg ikke og jeg ved faktisk heller ikke om han ville bruge det, så nu må vi se om det bliver til noget.

Fastelavn 2013 er hermed sikret!

 

11 Responses to “Elsebeth Gynther vs. Lego Ninjago = glad dreng”

 1. Hvor er det vildt Mette. Den dragt er virkelig blevet god, og Noha ser jo helt fantastisk stolt ud.
  Han må da føle sig som den heldigste ninja i verden.

 2. Hold da op Mette hvor er den blevet flot, kan godt forstå Noah er super glad for den, måske du skulle sætte den i produktion for der er helt sikkert andre Ninjago drenge der kunne tænke sig sådan en dragt :-)

 3. Tak skal i ha begge to :) jeg er også rigtig glad for det og endnu mere er noah. Nu plager han dog om det der til hovedet, så det må jeg også få set på. Og så skal i næsten se et billede af Luna i tøjet – mini ninja :) det kommer i næste indlæg. Burde sy en lilla dragt til hende ;) o

 4. Sikke en sej Ninja! :-) Godt gået Mette.

 5. Tak Allan :) Det var bedre hvis der var lyd på billedet, han kan nogle seje Ninja lyde – og Luna også :)

 6. NEJ NEJ NEJ!! Det er fuldstændig fantastisk!!! Min dreng ville blive så mega glad også! Åh suk… Bare du lige havde et ekstra ;-)

  Jeg må se om jeg kan efterligne – det må være årets julegave!

  Smil fra Mia

 7. Hej Mette

  Kan man købe på bestilling? Ser super godt ud :)

  Har to drenge på 5 og 7 som ønsker sig sådan noget tøj.

  Med venlig Hilsen

  Karin Bark

 8. Hej Karin,
  tak skal du have, jeg sender dig lige en mail.
  Mvh Mette

 9. Hej igen Mette

  Åh din dragt er altså fantastisk! Min søn sagde det samme, hvor er hætten?? Hehe.

  Så vil høre, om du vil fotografere hatten og lægge den ind?

  Smil fra Mia

 10. Hvor er den fed! Den ide snupper jeg. Tak!

 11. Hej Thilde,
  super du kan bruge ideen :)

Leave a Reply