Fødselsdag

f

I går havde jeg fødselsdag og hvilken dejlig dag at have gæster på – vi nød solen, lækker mad, dejlig jordbærkage og jeg nød de skønne gaver.

Josefine havde også lavet en gave til mig, nemlig et sæt bestående af det skønneste hækle etui og hæklepose til mig! Lige i mine farver og pyntet med stjerner – så fantastisk. Læderet gør at nålene ikke stikker igennem og gør det også mere fast i det end de helt hæklede.

Hækleetuiet er efter opskrift fra Lutter Idyl med Josefines læderfinesser og nettet er efter Frk. Garnglads oversatte opskrift.

De smukke øreringe fik jeg af mine 3 niecer.

I love it all!

7 Responses to “Fødselsdag”

 1. Stort tillykke med fødselsdagen – og sikken nogle dejlige gaver du har haft – rigtig lækkert hækleetui.

 2. Det er godt nok nogle fine ting du har fået dig :) tillykke med fødselsdagen :)

 3. Endnu engan tillykke, og hvor er jeg bare glad for at det faldt i så god jord.
  Og sikke nogle fine ting du har fået af din familie, der er da virkelig nogle der kender dig.

 4. Tillykke med fødselsdagen i går. Sikke nogle fine ting, du har fået. Jeg har længe kigget drømmende på de fine hæklede net, når jeg har set dem rundt omkring i blogland. Jeg må hellere få støvet hæklenålene af og komme i gang :o)

  Håber du har haft en dejlig sommer. Når jeg lige er kommet godt i gang på arbejde, kan det være vi skal finde ud af at ses.

  Kram Lone

 5. Kære Mette. Stort tillykke med fødselsdagen :-) hvor er du heldig med så dejlige gaver. Lækre lækre ting :-) knus Gitte

 6. Hej Mette! Stort tillykke med fødselsdagen den anden dag, og også til Henning :-) Det er da nogle super fine gaver du har fået, er helt vild med det etui, det er bare super flot og fed detalje mmed læderet. Knus Trine

 7. Kære alle sammen,

  Lidt sent (pga ferie og generelt ‘fravær’ foran computeren) – men mange tak for alle jeres søde fødselsdaghilsner. De varmede )

  Kram Mette

Leave a Reply