Gæsteblogger med elefantastisk julekalender

Jeg har haft besøg af min søde veninde, som har lavet en elefantastisk julekalender til hendes søde datter. Da hun ikke har en blog, har jeg fået lov til at fotografere den skønne ‘Jeannefant’ til hendes første fotosession og udgive den her på bloggen. Min veninde Christina faldt over Josefines indlæg om elefanten Josefine fra 1959 i Hendes Verden og fik ideen til en julekalender til hendes datter. Da Christina var lille havde hun faktisk selv en Josefine-elefant, som hendes mor havde strikket til hende. Hendes børn synes bare den havde lidt onde øjne, så her er Elefanten Josefine ano 2010 med de sødeste tillidsfulde øjne en elefant kan have:

Når Jeannefant ankommer den 1. december, er hun kun iklædt et par tækkelige trusser. Men i løbet af december skal jeg da lige love for, at garderoben udvides med alt hvad et modedyr kan ønske sig :)

 
Her ses Jeannefant iført en lækker lun natkjole i sarte pasteller. I hendes kommode kan hun gemme alt sit lækre tøj og om natten putter hun i sit lækre sengetøj sammen med hendes bamsefant.


Og læg lige mærke til det håndbroderede sengetøj – så fantastisk sirligt og fint!


Jeannefant fejrer Nikolaustag den 6. december og det gør hun selvfølgelig med en lækker ‘Nikolausteller’ med en masse godter på. 


Brevet til julemanden er fyldt med ønsker, måske ønsket om at være Luciabrud?

Så blev det første juleønske opfyldt!

Juleaften nærmer sig og det er tid til at købe julegaver. Jeannefant elsker at købe gaver og bære dem hjem i hendes store shopper!

Hun gemmer bamsefantens gave i kommoden.


For at holde varmen, har hun sin lækre duffelcoat på.

Jeannefant bruger også den store taske til hendes svømmetøj, hun elsker nemlig en god søndags svømmetur.


Jeannefant elsker jul og har fået det smukkeste julesæt at tage på til alle årets julefrokoster.

Hun har det på næsten hele julen, også når der skal bages klejner – men selvfølgelig med forklæde.

De lune klejner og brunkager opbevarer hun i kagedåsen til juleaften.


Hun glæder sig til at overraske bamsefanten med en lille gave.


1. juledag elsker Jeannefant at have sin dejlig varme sweater på og gå en lang tur. Hun skal bare lige helt op på tæer for at se om det nu også sneer udenfor.

Efter den lange gåtur er det vist tid til at lægge hovedet på puden og sige godnat og sov godt…

Det var historen om Jeannefant, jeg håber I kunne lide at kigge med.

For ikke at gentage mig selv, har jeg undladt under hver billede at skrive hvor fantastisk flot tingene er lavet. Men da Christina var taget hjem, lå jeg hele aftenen og tænkte på alle de vidunderlige detaljer og var så glad for at jeg fik lov at nærstudere dem inden de skal pakkes ind. Ja, og at Henning fik lov at lege modefotograf og risikerede liv og lemmer på skamler og stole for at få de bedste vinkler af Jeannefant ;o)

MEN vi snakker altså håndbroderi med så små sting at jeg næsten ikke kunne se dem, lækre håndstrikkede kjoler, broderede knaphulstrenser, sirlige sting og sjove ideer. Jeg er solgt og håber jeg engang kan lave en lignende julekalender til min Luna. Hvis I har mod på det eller har spørgsmål til Christina, så ved jeg hun læser med og garanteret gerne give gode råd!

Ja, og så er der vel kun at sige at det var mit indlæg nummer 100 og husk nu min beskedne julekalender Give Away :o)

6 Responses to “Gæsteblogger med elefantastisk julekalender”

 1. Fantastisk! Sikke en sirlighed og omhyggelighed det hele er lavet med:)

 2. Ej hvor er den fantastisk:-)

 3. WAUW! Andet er der vist ikke at sige til det! :) Er stum af beundring.

 4. Hold da K…, jeg er helt og aldeles mundlam, det er da for vildt, Christina er ubeskrevelig dygtig og præcis. Der er jo kræset for hver eneste detalje. På en sirlig og beundringsværdig måde.
  Jeg ved godt at dette er en gentagelse, men jeg ville da bare ønske jeg haved de evner og idér.
  Christina jeg beundre det du har lavet.

  Og Mette og Henning, den flotte præsitation er også vildt beundringsværgid.
  Josefine

 5. Jøsses kineser din venindes datter er en heldig pige!! Hendes mor har da en beundringsværdig sans for detaljer, og hvor er det bare sirligt og fantastisk udført!!

  Så flot!!

 6. SÅDAN – imponerende

Leave a Reply