Gaveleg

Her er så afsløringen af min gave, som jeg har sendt til Lone og Lis i forbindelse med gavelegen. Jeg strikker og hækler tit når vi kører bil og har indtil videre rodet rundt i min håndtaske efter saks, nål og hvad man nu ellers har brug for. Så nu har jeg ‘udviklet’ dette fine etui til de mest nødvendige ting. Jeg synes selv det fungerer fint og kan også se at Lone og Lis blev glade for det – så er det dejligt at sende en gave afsted – er helt rørt over hvor godt gaven er blevet modtaget.
Sammen med etuiet sendte jeg også nogle af min mormors knapper og nogle solsikkefrø som vi har købt af nogle nabobørn. Vi var ude at gå en tur i sidste weekend, og børnene sad spændte bag deres bod med frø, så det kunne vi jo ikke stå for. Deres indkørsel er hver sommer flankeret af meterhøje solsikker, så nu må vi se om vi kan være med. Noah synes i hvert fald det var spændende at plante dem – ja, og måske nok især at vande dem.

Måske vi skal indlede en virtuel solsikke konkurrence?! Nu har jeg jo godt nok snydt lidt i forhold til Lone og Lis og er nok 1½ uge foran – for sådan her ser vores ud i dag. Tror slet ikke der kan være så mange i krukken, men nu ser vi lige tiden an. Ellers kan jeg jo tage skudene med mig og vandre rundt og plante dem rundt omkring i byen – det kan da kun bringe glæde :-)

5 Responses to “Gaveleg”

 1. Sikke en lækker gave.. Så skulle jeg alligevel have meldt mig. Jeg orkede bare ikke selv at lave noget lige nu :-)

 2. Hej Christina
  Ja, det var da en skam, men kan sagtens forstå du ikke orkede det… Men jeg kan jo altid lave en til dig i bytte engang ;o)
  KH Mette

 3. Kære søde Mette

  Jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg har brugt mit etui HVER dag, siden jeg fik det. Det er fantastisk praktisk at ha’ lige ved hånden hele tiden. Sofia har rigtig dårlige ører lige i tiden, så hun er længe om at falde i søvn og vil gerne ha’ at vi er hos hende, indtil hun sover. Tiden bruger jeg på at hækle – med etui, saks og nål liggende på skødet.

  Kram fra Lone

 4. Kære Lone
  Jeg rødmer og glædes ved at min gave kunne bruges…Men øv med de ører :(
  KH Mette

 5. [...] fint, vi er nu nede på kun at have 2 i krukken, da de blev voldsom store ret hurtigt. Gad vide om Lone og Lis har fået deres [...]

Leave a Reply