Greb a la sebra

Min veninde ønskede sig nogle gren a la Sebras til hendes piges værelse. Da jeg engang er faldet over Søhestens greb og DIY, blev vi enige om at det kunne jeg godt klare. Det var lidt hårdt for hænderne, men jeg synes de er blevet rigtig fine i lækre pige farver.

Jeg fulgte ikke helt DIY’en, da den ikke passede helt til grebene, men det var en god start og så sjusede jeg mig frem hen af vejen. Tænk for lidt over et år siden kunne jeg ikke hækle andet end luftmasker og nu kan jeg sjuse…FEDT!

De skal hænge på et skab og pynte fint på lille Amalies værelse. Så det glæder jeg mig til at se næste gang jeg er på besøg.

Små fine paddehatter :)

I går var vi til kaffe ved Josefine, hun havde bagt de her lækre muffins og jeg siger ikke hvor mange jeg spiste ;o)
Noah fik lov at låne lidt af Carls værktøj og det her billede er fra kl. 6,30 i morges. Lige vågnet, men Luna allerede i fuld gang med at efterligne sit store idol!

Ha en god kortuge-start :)

6 Responses to “Greb a la sebra”

 1. Ehj, hvor er de altså blevet gode Mette! De kommer da helt klart til at pynte på pigeværelset… :)

 2. Tak Maiken, ja jeg overvejer også stærkt at lave nogle til mig selv, men har bare ikke så meget vægplads tilbage på børneværelset…

 3. Hej Mette
  Jeg sidder og leder efter greb til mine to drenges værelse skabe og kommoder. Så så jeg disse flotte greb som du har produceret. er det nogen man kan købe? I givet fald hvor.

  Mvh Thuri

 4. Hej Thuri
  Jeg sender dig lige en mail :)

 5. hej Mette
  jeg er faldet helt pladask over dine fine greb :) er i gang med at male og sætte en reol i stand til min datters værelse og tænker at det jo lige er disse greb jeg mangler som prikken over i’et. er det nogen man kan bestille hos dig?

  mvh en meget håbefuld mor

Leave a Reply