Ninjago hætte

n2

n3

n4

n1

I sommer syede jeg den grønne Ninja dragt til Noah. Noah elsker alt Ninjago, leger med det hver dag og dragten har virkelig været et hit. Det har smittet af, så Luna vil være lyserød Ninja til fastelavn, så jeg skal ud og have fat i noget lyserødt lagenlærred.

Søde Mia lavede en lignende dragt til hendes August i julegave. Ligesom Noah spurgte han også undrende, hvor Ninja hætten var henne. Så jeg lovede Mia lidt billeder af min hurtige (til dels sjuskede) løsning – det må man gerne når det er udklædningstøj…

Jeg tegnede hans elefanthue af med ekstra meget sømrum og kantede den med skråbånd i åbningen. Inde i åbningen syede jeg en trekant på, som han så kan trække op, når han vil være helt gemt væk og ellers kan den bare sidde inde i hætten.

Svingerebet er købt i Legoland og gør outfittet helt perfekt, man skal bare passe på at komme i nærheden, når Noah er i gang med det, det kan godt slå hårdt.

9 Responses to “Ninjago hætte”

 1. Noah er virkelig en meget heldig dreng. Fed, fed hat. Glæder mig så meget til at se den lysseerøde ninjago Luna;-)

 2. Hvor er han bare sej. Tør slet ikke vise det til Emil for så vil han helt sikkert også have sådan en dragt, og det rækker mine syevner vist ikke til :-) Glæder mig også til at se en lille Ninjago Luna :-) Knus Trine

 3. Jamen den er jo fantastisk!!

  Jeg må få den kopieret inden fastelavn!

  Tak Mette!
  Smil fra Mia

 4. Hej.. hvor er den fed.. du har vel ikke en opskrift på den som du vil give videre :)

 5. Hej Josefine,
  det gør jeg også, føler mig bare lidt presset, da fastelavn allerede er den 7/2 i børnhaven og jeg slet ikke er kommet i gang. Håber i snart er ovenpå – hvad skal Carl være?

 6. Hej trine,
  Jo, vis ham det, så svært er det ikke ;o) Det kunne du sagtens lave!!
  Knus Mette

 7. Hej Mia,
  Perfekt, glad for den kan bruges som ide til din egen hætte. det skal der jo næsten være, for at det er helt fuldendt ;)
  KH Mette

 8. Hej Stine,
  Neej, ikke rigtig. Bukserne er et normalt posebukse mønster, hvor jeg så har syet stropper på forneden.
  Overdelen er en jakke fra E. Gynther bogen – Børnetøj du selv kan sy. Og så også med stropper på ved håndledene, således at de kan bindes ind.
  Det fede ved den er kimonolooket, men den kunne vel sagtens laves med en almindelig trøje, som man bare klippede op i midten, så man fik slå om effekten.
  Bæltet er bare sort stof med tyk vliseline indeni og så pyntet med nogle stjerner jeg havde.
  Huen er som sagt en lidt overstor elefanthue.
  Håber det hjælper lidt.
  Kh Mette

 9. Nå ja og tak for roserne alle sammen, dem blev jeg glade for :)

Leave a Reply