Quiltet vendbar vest

vest12

vest11

vest8

vest10

vest4

vest13

vest14

Jeg har syet et fint sæt festtøj til Luna. Nederdelen er a la Marapytta. Stoffet er nok lidt for stift til nederdelen, men det kan lige gå an.
Mønstret til vesten er fra Symagasinet. Man skulle dog ikke quilte stoffet, blot sy de to sider sammen med pladevat imellem. Jeg tænkte, at det var et sjovt quilte-nybegynder-projekt. Lige indtil jeg havde syet vesten sammen og opdagede at nu var den pludselige ikke så vendbar mere…
Så frem med kantbåndet, som blev syet over sammensyningerne i hånden. Resultatet er rigtig fint, Luna vil dog kun have firkanterne udaf, men jeg ved at indersiden også er fin.

De fine gule knapper er ægte vintage fra min mormors gemmer.

Apropos mormor… vi har solgt vores lejlighed her i Skanderborg og flytter til Horsens meget snart. Mens vi venter på at vores hus bliver bygget, skal vi bo i samme opgang som min oldemor boede i. Den ligger lige overfor min mormors lejlighed - meget nostalgisk og trygt. Jeg kan nu ikke lade være med at knibe en tåre, for tænk hvis min mormor stadig boede overfor. Hun er savnet. Til gengæld ligger vores kommende hus ca. 5 min til fods fra min storebrors hus – fantastisk!

4 Responses to “Quiltet vendbar vest”

 1. Super flot sæt til din datter

 2. Hej Mette!
  Stort tillykke med jeres nye hus, det bliver da bare helt fantastisk:-)
  Vi håber vi snart kan finde en dag at mødes og høre mere om jeres projekt.
  Og sikke et fint sæt Luna har fået.
  Knus Trine

 3. Hej Helena,
  tusind tak skal du have , det bliver også flittig brugt :)

 4. Hej Trine,
  Tak skal du have, ja det bliver helt fantastisk, vi glæder os rigtig meget og håber at kunne flytte ind inden jul :)
  Vi er så småt ved at pakke og gøre klar til vores nye lejlighed på 3. sal.
  Det kunne være rigtigt dejligt at ses engang til sommer!
  Knus Mette

Leave a Reply