Se min kjole

Se min kjole den er sort som kullet. Alt hvad jeg ejer det er sort som den…

Kjolen er næsten færdig og den er blevet lige som jeg havde håbet. Den mangler at blive lagt op, blonden skal være lidt længere end selve stoffet, det giver en god effekt. Ja, og så skal den også lige stryges :) Det hjælper jo altid lidt. Så mangler jeg vist bare at tage stilling til skoene. Flade sølvsandaler eller sko med lille hæl, som dog ikke helt passer i farven til det andet tilbehør?!

13 Responses to “Se min kjole”

 1. EEEiiii hvor er den bare fin.

 2. Den er blevet super flot ♥♥

 3. Hvor er den bare smuk. Mette jeg glæder mig virkelig til at se dig i den.

 4. Wauw, hvor er du sej ved en symaskine!!! Du bli’r så fin til det bryllup…håber at se den på :o). Jeg ville vælge de sko med lidt hæl…

 5. Skøn skøn kjolen ;) jeg stemmer for sko med lidt hæl :)

 6. Tusind tak alle sammen, jeg er så glad for hver kommentar :) og jeg tror jeg vil lytte og tage skoene med hæl, det er jo festligere. Jeg er bare ik så god til sko med hæl, det her er vist de eneste jeg ejer, men dem kan jeg vist godt feste i ;)

 7. Hej Line sikke en kompliment at få fra din hånd :) storsnudet jo alle dine billeder og lækre detaljer – tak!

 8. Jeg kan bedst lide skoene til venstre. Kan ikke helt se om de har hæl, men jeg synes de passer bedst i farven. Og hvis det så samtidig er med hæl er de bare helt perfekte.

  Og kjolen er blevet super flot. Og det prikkede tørklæde gør “lige det sidste”.

  Skal du have kugle-ørenringe i? Det tror jeg ku være sødt.

 9. Hej Henny!
  Tak skal du have og tak for tippet, det var en super ide, jeg tror jeg har nogle kugleøreringe og ellers er der jo grund til at shoppe! det bliver skoene til venstre og det er også dem med den lille hæl :)
  Godt du havde en god og tør koncert, det er da den perfekte måde at afslutte ferien på, selvom man vel altid kunne bruge en uge mere – jeg skal selv afsted i morgen :)

 10. Wauw, hvor er den blevet smuk! Godt arbejde, Mette:)

 11. Hej Anne! Tak skal du have :) God festival – jeg håber på godt vejr!

 12. [...] hende sko på og lige rettet det sidste igen. Så var meningen, at jeg bare lige skulle hoppe i min kjole, for chaufføren til den overlækre cadillac’en fra 1960 var [...]

Leave a Reply