Sommershorts til Luna

cc

I går aftes syede jeg et par short til Luna efter et mønster fra Symagasinet 05/2012. De er blevet vildt søde og var nemme  at sy. Dog drillede opskriften lidt, da der står at linnigen skal være 44,5 cm lang og elastikken 50 cm. Da jeg holdt linningen op, kunne jeg godt se at jeg ikke ville kunne få min lille Luna i den, så jeg satte 20 cm ekstra på og det passede.

Bamsemærket er så Luna kan kende forskel på for og bag og det lille svampemærke pynter fint.

6 Responses to “Sommershorts til Luna”

 1. Ej, hvor er de og hun bare fantastiske. Kan se at der er leget med neglelak igen.

 2. Hvor er hun kær, sikke stor hun bliver, hvor gammel er hun ved at være?

 3. Hvor er de bare skønne – og sikke en lækkermås hun bliver i de shorts.

 4. Hvor er hun bare sød, og fine shorts også. :-)

  KH Tine

 5. De er rigtig flotte Mette. Og Luna er lige til at kramme :-)

 6. Tak skal i have alle sammen, jeg synes også de er rigtig søde og hvis vejret bliver ved, må jeg hellere sy et par mere :)
  Træls alle kommentarene ender i spam filtret efter jeg skiftede design på bloggen, det må jeg prøve at gøre noget ved :)
  ‘Lille’ Luna bliver 3 til November :)

Leave a Reply